A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Termeni si Conditii

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.afb.ro

ALLIANCE Finance Broker SRL intentioneaza sa ofere prin intermediul acestui site un instrument util clientilor sau potentialilor nostri clienti, o informare initiala pentru cei interesati de accesarea unui credit bancar prin intermediu nostru. Produsele si serviciile bancare descrise pot fi supuse unor modificari, în functie de politica bancilor cu care lucram, modificari care pot aparea pe site dupa ce acestea au devenit efective. 
Informatiile si produsele prezentate pe site nu au valoare contractuala, iar ALLIANCE Finance Broker SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate în acest site, respectiv pentru vreo decizie luata de vizitatorii site-ului luând în considerare informatiilor continute aici.
Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati sau vizitati la coordonatele prezentate la "Informatii de contact".
Proprietatea asupra continutului site-lui
ALLIANCE Finance Broker SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, inclusiv structura si designul site-ului.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al ALLIANCE Finance Broker SRL.
Aplicatia de credite
Datele personale ale vizitatorilor site-lui care acceseaza aplicatia de credite vor fi prelucrate si stocate într-o baza de date, iar rezultatul accesarii aplicatiei le va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, de catre unul dintre consultantii nostri. 
Aceasta aplicatie nu are valoare contractuala si nu echivaleaza în nici un fel cu accesarea unei aplicatii în urma careia cel care aplica va primi un credit. Informatiile introduse de aplicant vor fi analizate de un consultant financiar, care va contacta persoana care a aplicat si îi va propune o solutie de finantare dintre cele oferite de bancile cu care ALLIANCE Finance Broker SRL are contract. Aplicarea efectiva pentru un credit prin intermediul nostru este la alegerea exclusiva a clientului, iar aprobarea sau respingerea creditului solicitat este hotarâta exclusiv de banca partenera.
Vor fi contactati exclusiv aplicantii care ofera date complete si veridice.
Protectia datelor cu caracter personal
Orice persoana care viziteaza site-ul www.afb.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele drepturi prevazute de art. 12 -18 Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: 
- dreptul la informare cu privire la identitatea operatorului si scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii datelor, daca furnizarea tuturor datelor este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 644/2001. 
dreptul de acces la date: orice persoana care viziteaza site-ul si ofera date sau informatii cu caracter personal ne poate solicita in scris confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre noi; vor fi oferite, de asemenea in scris, informatii referitoare la scopurile prelucrarii datelor, categoriile de date avute in vedere si destinatarii carora le unt dezvaluite datele, informatii asupra dreptului de interventie si de opozitie asupra datelor si conditiile de exercitare. 
- dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana care viziteaza site-ul si ofera date sau informatii cu caracter personal poate solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete sau inexacte; rectificarea, actualizarea, solicitarile de blocare sau stergere a datelor vor fi notificate tertilor carora aceste date le-au fost dezvaluite. 
- dreptul de opozitie: daca din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dvs. particulara nu doriti prelucrarea datelor Dvs., ne puteti notifica opozitia Dvs. De asemenea, ne puteti notifica refuzul Dvs. ca datele ce va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau dezvaluite unui tert intr-un asemenea scop. 
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii persoanei vizate, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte. 
- dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001, in eventualitatea incalcarii unor asemenea drepturi.
Vizitatorii site-ul www.afb.ro care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre AFB in vederea efectuarii de prescoring sau scoring privind posibilitatea de a accesa un credit; efectuarea de studii de piata; transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; contactarea de catre AFB a persoanelor care si-au oferit datele cu caracter personal pentru a le fi prezentate produsele noastre, promotii speciale, servicii noi; introducerea acestor date ntr-o baza de date si prelucrarea lor.

ALLIANCE Finance Broker SRL este inregistrata ca operator de date la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 12330.

Conform art. 12 alin. 2 Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti posibilitatea de a va opune utilizarii de catre noi a adresei Dvs. de posta electronica in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse si servicii oferite de catre noi. In acest scop, transmiteti optiunea Dvs. prin e-mail pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., avand ca subiect "STOP".