header afb

Un broker de credite poate fi un ajutor imens atunci când începeţi căutările pentru a deveni clientul băncilor

Un împrumut ipotecar ales în grabă, fără verificarea în amănunt a ofertei, ajunge să se transforme într-o povară pentru următorii 30 de ani, iar bucuria cumpărării unei locuinţe noi este umbrită de costurile mult prea ridicate. Un broker de credite poate fi un ajutor atunci când începeţi căutările pentru a deveni clientul băncilor. Aflaţi mai multe despre rolul unui broker de credite imediat, în rubrica Banii Tăi. 

Cel mai mare procent din totalul creditelor intermediate de brokeri sunt cele ipotecare.

Brokerul de credite poate fi un ajutor mai ales atunci când clientul nu are o educaţie financiară.

Accesând creditul prin intermediul unui broker economisiţi nu doar timp dar şi bani.

În prezent, brokerii de credite sunt de două feluri. Cei ale căror servicii sunt plătite de client şi cei care-şi oferă serviciile gratuit clienţilor, comisionul fiind perceput de la bancă.

În acest moment, chiar dacă există un interes mare pentru creditele ipotecare, românii nu se grăbesc să cumpere. Motivul?!

Înainte de a vă îndatora la bancă pentru următorii 30 de ani, verificaţi întreaga ofertă de pe piaţă. În acest fel veţi face cea mai bună alegere.

 

sursa si video: http://focusprimatv.ro/un-imprumut-ipotecar-ales-in-graba-se-poate-transforma-intr-o-povara-un-broker-de-credite-poate-fi-un-ajutor-atunci-cand-incepeti-cautarile-pentru-a-deveni-clientul-bancilor/